Natascha Wieten, Uw Voedingscoach!

Werkwijze

Kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend)
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we wat  uw wensen zijn omtrent voeding, beweging en uw motivatie voor het bereiken van een gezond gewicht. Hierbij bespreek ik mijn werkwijze en bepalen we samen welke mogelijkheden er zijn en hoe ik u hierbij het beste kan begeleiden. Het gesprek heeft mede tot doel om erachter te komen of mijn werkwijze aansluit bij uw verwachtingspatroon.
Mocht u besluiten om verder te gaan met mij als voedingscoach, dan krijgt u een voedings-/bewegingsdagboek mee waarin u gedurende 3-5 dagen bijhoudt wat u zoal eet en drinkt en waaruit uw beweging bestaat.  Dit dagboek neemt u dan mee naar het intakegesprek en zal als basis dienen voor het maken van een persoonlijk voedingsadvies.

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek neem ik een korte vragenlijst met u door betreffende de persoonsgegevens, gezondheidsgegevens met eventueel medicatiegebruik en eet- en leefgewoonte om zo meer inzicht te krijgen in uw huidige leefpatroon.
Tijdens het consult wordt u gewogen en worden er diverse metingen gedaan.
Met behulp van al deze gegevens ga ik een persoonlijk behandelplan voor u maken.
Daarnaast bepalen we een gezond en realistisch gewicht en zetten we een tijdspad uit waarin we dit proberen te bereiken.

Vervolg consulten
Tijdens de vervolg consulten gaan we stap voor stap het probleem aanpakken. Dit is voor iedereen heel persoonlijk. We bespreken wat goed gaat en wat de knelpunten zijn.
Bij elke controle wordt u uitgebreid gewogen en gemeten om zo de resultaten te kunnen zien en eventueel de adviezen te kunnen aanpassen.
Zo zorgen we er samen voor dat het  doel bereikt kan worden en u uiteindelijk zelf verder kunt om dit doel te behouden.

Weegconsulten
Dit is een kort weegconsult waarbij u alleen gewogen en gemeten wordt. Ideaal als stok achter de deur, nadat u uw streefgewicht bereikt heeft.

Amazing Slider