Natascha Wieten, Uw Voedingscoach!

Wie is Bea Pols?

Geboren in 1965 in het Zuid-Hollandse Krimpen aan den IJssel. Hier 1 jaar op de kleuterschool gezeten en in 1970 met haar ouders, zus en broer verhuisd naar Lommel in BelgiŽ. Een tijdje nodig gehad om hier te wennen. Maar al snel kreeg ze vriendinnen en sprak ze vloeiend Vlaams en later ook Frans. In de zesde klas lagere school (1977) weer terug verhuisd met haar familie naar Nederland. Heerhugowaard in Noord-Holland werd haar nieuwe thuis. Ook hier eerst weer even wennen, want de overgang was best wel groot. Na een paar maanden was ze hier helemaal thuis en nu woont Bea nog steeds in Heerhugowaard.

Bea is auteur van 'Afslanken & persoonlijke groei', 'Kids op dieet', 'Zonder strijd geen waarheid,' en 'Afslanken met Bea is een feestje!'
Ze schrijft een column voor Vetvrij. In het verleden heeft ze ook geschreven voor het bladTibet.nu.

Hobby's: Als echte kreeft is ze een gevoelsmens, is ze gek op haar twee kinderen, hun dieren, lezen, muziek, koken, taart bakken, eten en al jaren fan van Ajax. Ze heeft rugklachten en sport met mate, vooral fitness, zwemmen, Wii Fit plus en wandelen zijn haar favorieten. Tijdens haar studie natuurgeneeskunde ontdekte ze de kennis en denkwijze van Tibetanen. Vanaf die tijd heeft ze een grote liefde voor Tibet en is ze betrokken bij de strijd van de mensen uit Tibet voor een vrij land. Ze heeft drie jaar lang een gezondheidsradioprogramma gepresenteerd door diverse lokale omroepen.

120 kilo en boulimia nervosa.
In de puberteit worstelde Bea met zichzelf en volgde ze haar eerste dieet, terwijl ze een goed figuur had. Zelf zag ze dit niet en vond ze zichzelf dik en lelijk. Ze kreeg eetbuien, hongerde zichzelf hierna uit, gebruikte vetblokkers, laxeermiddelen en gaf ook wel eens over na een eetbui. Kortom ze had de eetstoornis Boulimia Nervosa.Vele diŽten zouden nog volgen en steeds werd ze zwaarder in plaats van lichter. Ondertussen had ze een praktijk als natuurgeneeskundig therapeute en was ze niet in staat om zichzelf te helpen. Na twee zwangerschappen en een bekkeninstabilitiet, woog ze 120 kilo en was de maat vol. Ze ging zich verdiepen in voeding, overgewicht en vooral ook in zichzelf!

De oplossing en het bedrijf.
Ze maakte een stappenplan, leerde van zichzelf te houden, verwerkte de nodige narigheid uit haar jeugd, besloot weer als single door het leven te gaan en viel 40 kilo af. In 1997 startte ze met haar eigen bedrijf:

"BEAS Afslankmethode".
  
Amazing Slider